mandag 12. september 2011

Valg

Kommune- og fylkesvalget har uante konsekvensar for småbarnsforeldre (og studentar). Eg har aldri hørt om det før, men det er visst heilt vanleg. I alle fall her i Bergen. Det er visst obligatorisk for ungar å vere med foreldra å stemme. Eller... i alle fall er alle skular, SFO og dei barnehagane eg har hørt om stengte i dag. På grunn av at det er valg. Veldig praktisk. Eller nei.

Vi har hatt filmmaraton for fire ungar på KF i dag, i naborommet til der vi sit. Våre tre pluss verdens søtaste 4-åring (som ikkje på langt nær har same filmkondisen som våre har!). Det gjekk veldig bra det, tre filmar på strak arm! Jammen bra at det er noko som heiter matpause!

Ja, så begynner batteriet i Caravella å tulle igjen, flaks at vi parkerte i nedoverbakke ved KF i dag tidleg kan du sei. Veit ikkje kva vi skal gjere, verkstaden i Molde sa at det ikkje er noko gale med bilen... Hjelp lite det når vi står der med dødt batteri kl 07.45 på morgonen! Trur vi satser på å parkere i nedoverbakke ei stund. Bonusen kom i dag, forresten, løn for ekstravaktene eg hadde i Molde i juli og her i Bergen i august. Kanskje vi skal koste på bilen eit nytt batteri? Eller så veit eg at handspålegging er ganske effektivt. :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar