onsdag 21. september 2011

Juhu!

:-D Ferdig med 3. Mosebok og alle lovane og reglane, all ofringa og alt blodet og... Ja, nok om det. He he... No er det berre testen i morgon som står att før vi kan hive oss over den så åpenbart mykje meir spanande 4. Mosebok der alle folketeljingane kjem..... Tenker at det i grunn er veldig greit at vi ikkje lever i gamaltestamentleg tid der dei i alle ting var avhengige av ein mellommann for å nå Gud!

Tenk, no har vi ein open himmel over oss, vi kan henvende oss til pappan vår i himmelen kva tid som helst, kvar som helst og for alle ting! Det er sanneleg noko å vere takknemleg for! I alle fall etter å ha lese 27 (til dels veldig lange) kapittel om reglar og forskrifter rundt ofringane til Gud, kva som skulle ofrast for kva og kvifor, korleis det skulle gjerast og kva som skjedde om dei ikkje gjorde alt rett. Og dette dreiv dei på med der dei surra rundt i ørkenen i sånn ca 40 år. Kan levande forestille meg at det ikkje var så enkelt!

Men trur nok ikkje eg får like høg poengsum i morgon som sist veke, då hadde eg 4 meir enn PE! Og sjølvagt er det slik at det ikkje spelar noko rolle kor mange poeng eg får eller kven andre eg kan ha slått, berre eg slår Per Edvin! He he!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar