søndag 2. oktober 2011

Livet i Bergen...

...går sin gang. Anna har mista tann nr to, veldig stas, særleg fordi det ikkje er nokon andre enn ho som har mista tenner i Bergen! He he... Ho har dessutan begynt på SFO og er stolt av det.

Hans Arne er sjuk og har vore med på skulen vår i fire dagar. Det går veldig greit, han ligg på sofa bakerst i klasserommet og får med seg det meste av undervisninga. Då han eine dagen fekk valget mellom å vere heime og å bli med, kom svaret raskt og klart: han ville bli med oss på skulen. Han er fortsatt ikkje heilt i strøk, så han blir nok med oss i morgon òg. Men så bør det vere slutt, han skal på forskerkurs på Forskerfabrikken på tirsdag, då bør han helst vere frisk!

Jørgen er djupt såra og vonbroten, han har ikkje fått vere med oss på skulen så mange dagar som Hans Arne har! Snakk om feigt! Men han har derimot kjøpt inn julegåva si. Han fekk lovnad på at om han greidde å spare (nesten) halve summen så skulle han få "Lego-Big Ben" til jul. No manglar han 40,- kr, så no står det ei stor pakke med julepapir på oppe på peisen (som vi ikkje har fyr i, nei!). Det er berre det at det er så leeeenge til jul!!

Det store samtaleemnet i heimen no for tida er at det er haustferie. I dag har vi vore på Osterøy på hytta til foreldra til Annveig. Der var det fullt hus og stor gjensynsglede! Det var kjekt. Lenge sidan vi har sett kvarandre no! Malene, Timoteus og Tobias kjem med fly på torsdag og det er stas! Det gler vi oss veldig til, både store og små. Hans Arne skal ta fly åleine til Molde på laurdag for å få ein dag saman med bestekompis Adrian i Molde før Jørgen og Anna kjem oppover med fly på søndag. Dei tek då same flyet som fam. Trondsen. Så skal dei ein dag på Kviltorp, skulen i Molde, før dei fer til besteforeldre, tanter og onklar på ferie. Ikkje kvar dag jubelen står i taket når eg foreslår at dei skal ta ein dag på skulen. Og så til og med i ferien! :-D

Per Edvin og eg kastar inn håndkledet i haustferien. Vi blir her og skriv oppgåver, i alle fall er det tanken... Ikkje lett å få tid til alt likevel når vi er fem som går på skule og skal gjere lekser. Det tok ikkje mange dagane før vi skjønte det... Men vi trivs og har det bra alle, sjølv om Hans Arne og Jørgen synes det er vanskeleg å få vener på skulen. Likevel trur eg dei har det bra, dei har nok veldig godt av at foreldra har betre tid på ettermiddagane, så det veg opp ein del. Dessutan har Gud lova oss at han skal ordne opp, så det trur vi på! Eg har forresten så godt som aldri vondt i hovudet lenger, og nakken og skuldrane er veldig bra dei òg. Eg trur eg er helbreda og takkar Gud for det! Ikkje ein tablett har eg tatt sidan den torsdagen. Det sei litt, det er ikkje lite eg har konsumert opp gjennom åra! All ære til Gud! <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar